PC-HJÆLP
for medlemmer afÆldre Sagen i Assens
 
Ole Nauer Nue Møller

 Ole Nauer Nue Møller

Jeg er født 1942 i København, nærmere betegnet  Håbets Alle 23 B 4.sal tv. i Brønshøj. Jeg gik i skole på Bellahøj Skole fra 1950 til 1957.

I 1958 kom jeg i lærer som bygningsmaler hos C.Møllemann & Co i Nørregade i København.

Efter endt lærertid aftjente jeg min værnepligt først ved Kronens artilleri, senere som MP-koporal i Aalborg.

På en ferie til Fyn, lærte jeg en dejlig fynsk pige at kende, vi blev kærester, og 1. maj 1966 flyttede jeg så til Fyn, nærmere betegnet Aarup hvor Hanne-Mette boede. På min 25 års fødselsdag, 8. juli 1967 blev vi gift, det er den bedste fødselsdagsgave jeg nogensinde har fået, og da jeg aldrig har byttet en gave, ja, så har jeg den endnu. Vi fik to børn, en pige, Jette i 1969 og en dreng Jesper i 1971. Jette er gift med Steen, og de har tre dejlige unger, Bjarke, Ida og Laura fra 2000, 2003 og 2004. Jesper er gift med Trine, de har også tre dejlige unger, Malte, Magnus og Liva de er fra 2000, 2004 og 2008.

Vi bor alle ca. tre kilometer fra Aarup by, Hanne-Mette og jeg på "Kronborg", Jette og Steen på "Kronborgsminde" og Jesper og Trine i Kerte.

Mit arbejdtsliv på Fyn, startede som malersvend. I 1970 blev jeg afløser ved postvæsnet i Aarup. Det var jeg indtil 1979, hvor jeg blev ansat som pedel ved Kerteskolen i Aarup Kommune. Hanne-Mette og jeg blev ansat som pedelpar. Her havde vi mange dejlige timer med alle de dejlige unger der gik på skolen, vi gik under navnet "hr. og fru Speedy". Skolen blev som så mange andre nedlagt i 1993. Jeg fik job som projektleder ved kommunen, med aktivering af bistands-klienter. Det stoppede jeg med da jeg blev 62, hvor jeg gik på efterløn. Hanne-Mette er stadig ansat ved kommunen, som i dag er Assens Kommune.

Nu er jeg pensionist, og bruger min fritid på at hjælpe andre med at bruge en computer. Jeg er frivillig ved Ældre Sagen i Assens, hvor jeg er IT-kontakt-person for Højfyns komiteen, webmaster for Assens kommuneside og hjælper ved Distrikt6 hjemmeside. Derudover underviser jeg i Aarup Datastue som er en del af Aarup Kultur og Aktivitetshus.


Webmaster Ole Nauer Nue Møller